måndag 26 mars 2012

Blogg eller ej?

Jag har starka funderingar på att lägga ner min blogg. Har inte haft lust att uppdatera på jättelänge.
Ett tag var jag inne på Facebook, men har även slutat med det. Tycker Facebook är svårt att förstå sig på med alla människor som plötsligt dyker upp och som man inte känner.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Hittade din blogg idag genom att jag klickade på en av 'Blanka-Johans' Nillas blogglänkar.
    Åren går men det var som igår när jag tänker tillbaka på tiden då du och min bror Olle var ungdomsvänner i Alltidhult.
    För några veckor sedan var jag nere i Jämshög och hälsade på min snart 99 år gamla mamma. Hon är fortfarande frisk och klar i huvudet. Nässelfrossan pågick och där hade jag gärna deltagit på en del punkter i programmet, men tyvärr var det fullbokat. Harry Martinson skänker ju oss än idag av sin visdom.
    Mor och jag gjorde i alla fall en biltur till vårt Alltidhult, Gillesnäs och den vackra Blankaviken. Vi stannade som vanligt till vid Sven Swerenboss och Havudden och tittade från vägen ner mot Blankatorpet innan vi for vidare till Nyteboda, där jag bl a handlade äpplcider i Nyteboden. Under stoppet presenterade sig ungdomsvän, som jag tyvärr inte kände igen förrän han förklarat vem han var (åren förändrar ju oss, tyvärr). När jag hittade honom i mitt minne blev det ett kärt återseende!
    Dagarna i Jämshög gick fort och barndomens bygd (läs Olofström) har förändrats, men jag måste medge att det är alltid lika välgörnade för sinne och själ att besöka det Alltidhult!
    Ha det gott, Stene!
    Paul

    SvaraRadera